DORfest 2023

Cristina Gomez Godoy

Årets gjestelærer på obo er Cristina Gomez Godoy fra Staatsoper i Berlin. Hun underviser også hos Universität der Künste Berlin (UdK).

Kamfest

I år er det ekstra stas at vi samarbeider med Trondheim Kammermusikkfestival. DORkester spiller på Kamfests avslutningskonsert, og unge musikanter spiller på selveste Nidaros sjokoladefabrikk!

Sophie Dervaux 

Sophie Dervaux er årets gjestelærer på fagott. Hun er solofagottist i Wiener Philharmoniker. Både Cristina og Sophie skal også spille med oss i DORkesteret dette året!
Norsk Dobbeltrørlag - DOR

DORfest 2023 SISTE NYTT


Det er herlig å se at det er så mange som er påmeldte til DORFest 2023! Vi gleder oss skikkelig, og ser frem til at Trondheim blir fylt med fagottister og oboister!

Her kommer litt info om helgen:-

Sted:- Vi skal bruke lokalene til både Trondheim Symfoniorkester, NTNU og Trondheim Kulturskole, som alle befinner seg i Olavskvartalet i Trondheim sentrum

Timeplan:- Fredag 29. September, starter det i Kantina til Trondheim Symfoniorkester i Olavshallen. Vi begynner med registering først KL 1515

  • For å finne frem til TSO kantina - gå ned trappen som finner seg ved det nye Olavstorget (matbodene) og Hotellet. Det skal være skiltet med vår logo.

Barna og Ungdommene har konserter allerede på lørdag, så de begynner sine aktiviteter så snart de har fått registrert seg. De som ikke rekker starten kan komme så fort de får til!

Studentene, Fritidsmusikerne og Lærerne begynner med Cristina og Sophie kl 16.
 
Møt opp i god tid til å registrere seg først, hilse på våre utstillere og ha med instrumentene klar til første øving med DORkester kl 17 rett etter åpningsmesterklasse!

DORkesteret - det store obo-fagott-ensemblet - , dirigeres i år av Peter Hatfield ( hornist i Trondheim Symfoniorkester, men gift med en fagottist!).

 Vi skal spille Flåklypa-medley og de Fallas “Ritual Fire Dance”. Vi skal spille på internkonserten vår på søndag ettermiddag, og søndag kveld på avslutningskonserten til Trondheim Kammermusikkfestival. (mer info nedenfor)

Noter til DORkester og ensemblespill har nå blitt sendt ut. Skriv gjerne ut notene og ta med til DORfest sammen med eget notestativ!
 
For å få mest mulig ut av DORfest, er det lurt å forberede seg så godt som mulig på det som skal spilles. Vi ber spesielt alle ungdommene som skal ha konsert på lørdag både i Frimurerlogen og hos Nidar å ta med notene på timen sin og se på dem sammen med læreren!

Måltider:- Det blir servert lunsj og middag til alle deltakere og ledsagere. Mat blir servert på TSO Kantina. Det blir servert kaffe, vann og saft til alle måltider. Veldig lurt å ta med vannflaske!Den digitale timeplanen for DORfest sendes ut i god tid før helgen.
 
Hilsen arrangementskomiteen for DORfest 2023 Wenche, Nick ,Tuva og Sarah

                               Meld deg på Årets DORFest her

Søk
Driftes av Styreportalen AS