Årsmøte i DOR 9/2

Publisert av Simen Kjær Haugberg den 12.01.19. Oppdatert 18.01.19.

Kjære medlem,

Velkommen som medlem i DOR - Norsk Dobbeltrørlag!

Foreningen, som ble stiftet 1. desember 2018, er fortsatt i sin spede begynnelse, og vi i styret er i full gang med å legge veien videre.

Første post på programmet er årsmøte, som vil finne sted på Norges Musikkhøgskole i Oslo, lørdag 9. februar kl. 16.15-18.00. Mer informasjon kommer, men hold av datoen allerede nå! Saker som ønskes satt på agendaen på årsmøtet kan meldes inn til leder Jon Halvor Lund. Se kontaktinfo på hjemmesiden vår (se under). Frist for innmelding av saker er 26. januar.

Nettsiden www.dorlag.no blir stadig mer innholdsrik, og der kan du blant annet finne informasjon om styremedlemmene, foreningens vedtekter og referat fra stiftelsesmøtet. Informasjon om kommende aktiviteter kommer til å legges ut her fortløpende.

 

Sist men ikke minst - spre gjerne ordet, og oppfordre kollegaer, medstudenter og andre dobbelt rør-interesserte til å bli medlem.

Alle er velkomne, enten det er pedagoger, profesjonelle musikere, unge fagottister og oboister (og foreldrene deres), amatørmusikere, eller de som bare er spesielt interessert og har lyst til å støtte fagott- og obo- saken.

Håper vi ses på årsmøte 9. februar, og at alle medlemmer har et fagott nyttår så lenge!

Vennlig hilsen DOR-styret